Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

1 Νοε 2015

Παρουσίαση διαφανειών για την ομαδική ενημέρωση των γονέων (συνεργασία σχολείου & οικογένειας): από τη συνάδελφο Μαρία Δημέλη

Ακολουθεί παρουσίαση διαφανειών για την ενημερωτική συνάντηση των γονέων του Νηπιαγωγείου. Την παρουσίαση έχει επιμεληθεί η συνάδελφος Μαρία Δημέλη (από το 10ο Νηπιαγωγείο Αλίμου) και την ευχαριστώ πολύ που μου την έστειλε. 


Για την ενημέρωση γονέων, 
βρείτε τις υπόλοιπες αναρτήσεις ΕΔΩ.

Χρήσιμες παρουσιάσεις θα βρείτε επίσης στους συνδέσμους:


"ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ": ενημέρωση γονέων στο Νηπιαγωγείο (μια παρουσίαση της Δρ.Ελένης Μουσένα, Σχολικής Συμβούλου Π.Α.)

Επειδή προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι ανεπιτυχώς να "κατεβάσουν" την παρουσίαση από τον σύνδεσμο του slideshare.net, μπορείτε να την βρείτε στον λογαριασμό της συναδέλφου στο Google Drive:


Επίσης, βρείτε και "κατεβάστε" την παρουσίαση στον σύνδεσμο:http://www.slideshare.net/ssuserdd2954/e-54661188
(τροποποιήστε ανάλογα τη γραμματοσειρά της παρουσίασης, αφού την αποθηκεύσετε. 
Το κατέβασμα γίνεται με απλή εγγραφή στη σελίδα).3 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ!!!! ΦΙΛΙΑ!!! ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ! ....

Δημέλη Μαρία είπε...

Τάνια μου, σ'ευχαριστώ για την ανάρτηση και τη βοήθεια με τα clipart της παρουσίασης.

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

Ευχαριστουμε πολύ Τάνια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ