Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

21 Φεβ 2016

Βιβλιοπροτάσεις για τη θεματική ενότητα Περιβάλλον και την Οικολογία

Ακολουθούν χρήσιμες συνδέσεις και βιβλιοπροτάσεις με παραμύθια σχετικά με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Προτείνονται κυρίως βιβλία και παραμύθια που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Οι υπόλοιπες 19 αναρτήσεις του ιστολογίου για το περιβάλλον και την οικολογία βρίσκονται εδώ.

1.
(7 παραμύθια που μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf)
2.
Σειρά: οικοπαραμύθια-Κέδρος
1. Οι τρεις δροσοσταλίδες 2. Εγώ ο Κανέλος 3. Ο κόκκινος γίγαντας 4. Η μοναχική φώκια και το παλτό της κυρίας Προέδρου 5. Το χρυσόδεντρο που τραγουδούσε 6. Φοίβη, η ελαφίνα του φεγγαριού.

Σειρά: οικολογήματα - Πατάκης
Σειρά: φροντίζω τον πλανήτη μου - Μεταίχμιο
3.
Η ενέργεια, κλικ
Τα σκουπίδια, μπλιαχ
Το νερό, πλατς
Ο αέρας, φουου
4.
Παιδιά σε δράση! Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσει / Ο κότσυφας απαιτεί το δάσος να σωθεί / Η μικρή γοργόνα πώς να ζήσει στο σκουπιδονήσι / Με το ποδήλατο αρχηγό το αυτοκίνητο νικώ / Η Μεσόγειος είμαι εγώ και δεν είμαι πια εδώ / Το αστροπελέκι με την περιέργεια βρίσκει λύση για την ενέργεια / 


5.
(12 βιβλία για το περιβάλλον που μπορείτε να αποθηκεύσετε σε μορφή pdf)
6.7.
Στον σύνδεσμο
θα βρείτε μια εκτενή λίστα 110 βιβλίων για όλες τις ηλικίες για τη θεματική ενότητα "Οικολογία-Περιβάλλον-Προστασία της Φύσης και του Πλανήτη μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ