Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

9 Αυγ 2016

Εκτυπώσιμα φύλλα με περιγράμματα σελίδας, γραμμές και πλαίσια ζωγραφικής για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και το Νηπιαγωγείο: 5 χρήσιμες συνδέσεις

Ακολουθούν 5 χρήσιμες συνδέσεις για εκτυπώσιμα φύλλα 
με γραμμές, διακοσμητικά περιγράμματα 
και πλαίσια για ελεύθερη ζωγραφική. 

Μπορούν να αξιοποιηθούν σε όλες τις θεματικές ενότητες: το παιδί ζωγραφίζει στο πλαίσιο τις εντυπώσεις του και στις γραμμές η/ο νηπιαγωγός γράφει τα σχόλια του παιδιού για τη ζωγραφιά του.

Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού μπορούν να αξιοποιηθούν ως templates για τις πρώτες γραπτές εκφράσεις των μαθητών.

Για διακοσμητικά περιγράμματα (doodle frames) δείτε ακόμα μία ανάρτηση με 50+ χρήσιμες συνδέσεις ΕΔΩ.

1.
https://www.teacherspayteachers.com/Product/FREE-DOWNLOADS-768921
2.
http://printables.atozteacherstuff.com/942/printable-apple-pattern/
(σχήμα μήλου)
3.
http://printables.atozteacherstuff.com/415/pumpkin-writing-paper-portrait-handwriting-lines/
(σχήμα κολοκύθας)
4.
http://printables.atozteacherstuff.com/159/patterns-writing-paper-border-printables/
(μεγάλη ποικιλία για σχηματοβιβλιαράκια με κλικ στον κάθε σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης: αγροτόσπιτο, ρόμβος, κουδούνι, φέτα ψωμιού, κύκλος, όχημα, ανθρωπάκι, ψάρι, λουλούδι, αυλόπορτα, σπίτι, χωνάκι, χαρταετός, σκάλα, λιοντάρι, καθρέφτης, γάντια, φεγγάρι, φωλιά, γουρούνι, φεγγάρι, ουράνιο τόξο, κάλτσα, μπλουζάκι, σταγόνα, κοχύλι, κάλτσα, δόντι, τρένο, ομπρέλα)
5.
http://funforfirst.blogspot.gr/2013/04/writing-paper-freebie-cute.html
(άλλα τρία πολύ όμορφα φύλλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ