Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

26 Φεβ 2017

Θεατρικό για την Ημέρα Θεάτρου: "Οι ατυχίες του Ευτύχιου" (διασκευή για 20 παιδιά)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου) προτείνεται η ακόλουθη διασκευή του έργου "Οι ατυχίες του Ευτύχιου". Το αρχικό αρχείο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://ancienttheater.culture.gr/el/psifiaki-bibliothiki/--8/--10/58-oi-atyxies-toy-eytxioy-1/file


Η προτεινόμενη διασκευή είναι για 20 παιδιά (αν πρόκειται για νήπια ή πρωτάκια), οι ρόλοι μπορούν να μοιραστούν σε ακόμα περισσότερα παιδιά. Οι δύο κεντρικοί ρόλοι (του Ευτύχιου και της Ποντικίνας δίνονται σε διαφορετικά παιδιά κάθε φορά που αλλάζει η σκηνή).


Επίσης, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και ως κείμενο καλοκαιρινής γιορτής.ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ
(θεατρική παράσταση με αφορμή την 
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου)
28 χρήσιμες συνδέσεις και συμπληρωματικό εποπτικό υλικό 
για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου θα βρείτε στον σύνδεσμο:

Βρείτε το κείμενο της παράστασης στον σύνδεσμο
(ή με κλικ στην εικόνα και download original pdf file)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ