Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

3 Απρ 2020

"Στους μαγικούς καθρέφτες της καρδιάς...": παραμύθι για... όλες τις ηλικίες

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή έγραφα ένα παραμύθι για έναν διαγωνισμό. Τελικά, το παραμύθι δεν κατάφερε και πολλά στον διαγωνισμό. Είναι γραμμένο, ωστόσο, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μου. Βλέποντας σήμερα το πρωί τον αριθμό των ακολούθων της σελίδας μου στο facebook να ξεπερνά μέσα σε λίγες μέρες τους 5.000 συναδέλφους και συνοδοιπόρους, σκέφτηκα να το δημοσιεύσω για όποιον θέλει να το αξιοποιήσει ή απλά να το διαβάσει. Προσωπικά, θα το χαρακτήριζα παραμύθι για ενήλικες, μιας που τα παιδιά μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά και a priori τις αξίες που επιδιώκει να αναδείξει. 

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλους και όλες πάρα πολύ.
Ευγνώμων.5 σχόλια:

Lampros Lampinos είπε...

Μπράβο

Memimall είπε...

Εξαιρετικό!

Unknown είπε...

Εξαιρετικό παραμύθι Όμορφος και ευαίσθητος λόγος. Ευχαριστώ προσωπικά για κάποιες εργασίες που μας επιτρέπεις να χρησιμοποιήσουμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είπε...

Δεν έχω λόγια το τι να πω εξαιρετικό

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ