Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

27 Οκτ 2012

Η γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας: Ένα φύλλο εργασίας με τα σύμβολα της Πολεμικής Αεροπορίας

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας Αεροπορίας στις 8 Νοεμβρίου, μπορούμε να κάνουμε μια μικρή συζήτηση με τα παιδιά σχετικά τους πρωτοπόρους εφευρέτες του πρώτου αεροπλάνου Όρβιλ και Γουίλμπορ Ράιτ, δείχνοντας παράλληλα εποπτικό υλικό από την πρώτη πτήση με το πρώτο αεροπλάνο.

Η εικόνα μπορεί να δώσει αφορμή για προβληματισμό και συζήτηση σχετικά με την εξέλιξη και την ιστορία του αεροπλάνου...


Συνδυαστικά και ως επέκταση της επεξεργασίας της θεματικής ενότητας "Αεροπορία" (**για επιπλέον αναρτήσεις, βλ.την αντίστοιχη ετικέτα στο πλάι),  μπορούμε να δείξουμε στα παιδιά τα εμβλήματα-σύμβολα της Πολεμικής Αεροπορίας, να συζητήσουμε για τους συμβολισμούς τους (π.χ.αετός), να εξηγήσουμε τα επετειακά σύμβολα των 80 και 100 χρόνων της Πολεμικής Αεροπορίας και να επεξεργαστούμε ομαδικά ή ατομικά το φύλλο εργασίας, όπου τα παιδιά βρίσκουν την λεπτομέρεια και αντιστοιχίζουν με το σωστό έμβλημα.

Φύλλο Εργασίας:
Ανακαλύπτω την...λεπτομέρεια
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ