Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

4 Οκτ 2012

Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων στο...Νηπιαγωγείο


9 Οκτωβρίου:
Παγκόσμια Ημέρα του...Ταχυδρομείου

Στην προηγούμενη ανάρτηση παρουσιάστηκε το πρώτο φύλλο εργασίας για τα...γραμματόσημα (βλ.ετικέτα "Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων), μέσα στο πλαίσιο της ανάπτυξης της θεματικής ενότητας "Ταχυδρομεία" και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ταχυδρομείων.

Ακολουθεί ένα δεύτερο φύλλο εργασίας που συνδυάζει την θεματολογία των γραμματοσήμων με τους...ήρωες των κινουμένων σχεδίων. Προηγείται η συζήτηση με τα παιδιά σχετικά με το ποιοι είναι οι ήρωες που εικονίζονται στα γραμματόσημα, σε ποια γνωστά τους και αγαπημένα παραμύθια ή τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων αναφέρονται, πώς να γράφεται άραγε το όνομά τους. Τι τιμή έχει το κάθε γραμματόσημο; Τι παρατηρώ σχετικα με τις τιμές όλων των γραμματοσήμων;

Ακολουθεί το ατομικό φύλλο εργασίας όπου τα παιδιά ενώνουν το κάθε γραμματόσημο με το όνομα του ήρωα, τον οποίο το κάθε γραμματόσημο αναπαριστά...


Φύλλο Εργασίας (2)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ