Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


28 Νοε 2012

Οι μύθοι του Αισώπου στο Νηπιαγωγείο: Ένας μύθος διαφορετικός

Πέρυσι είχα την ιδιαίτερη χαρά να εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό παιδικό σταθμό και να συμμετάσχω στο πρόγραμμα "Θεσμός Αριστείας και Καλών Πρακτικών" του Υπουργείου Παιδείας παρουσιάζοντας ένα διδακτικό σενάριο για τους μύθους του Αισώπου.
Η εργασία βραβεύτηκε και θα αναρτηθεί στην σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου σε λίγο καιρό. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα στον σύνδεσμο http://excellence.sch.gr/index.php  και να δείτε εργασίες παλαιότερων ετών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ
Στην ανάρτηση αυτή παρουσιάζω σε μορφή βίντεο την παρουσίαση διαφανειών για το παραμύθι που φτιάξαμε πέρυσι με τα παιδιά στα πλαίσια της εργασίας που είχε τίτλο "Μαθαίνοντας με το Αίσωπο: Μια διαθεματική προσέγγιση στους μύθους του Αισώπου με εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών". Δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να αναρτήσω άλλες δραστηριότητες σχετικές με τους Αισώπειους Μύθους από την εργασία αυτή: όταν όμως αναρτηθεί η εργασία θα παραθέσω τον σύνδεσμο.
Μπορείτε να δείτε και να αξιοποιήσετε παιδαγωγικά το παραμύθι στον σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=vBqV_WWRzcw&feature=youtu.be 

(η εικονογράφηση είναι από την σειρά για τους Μύθους του Αισώπου των εκδόσεων Παπαδόπουλος)
  

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ