Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

2 Δεκ 2012

3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

3 Δεκεμβρίου:
Η παγκόσμια ημέρα
Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ή Αναπηρία)...
στο Νηπιαγωγείο

Για την δύσκολη και "ευαίσθητη" αυτή θεματική ενότητα προτείνεται ένα φύλλο εργασίας που μπορεί να δουλευτεί στην ολομέλεια και να αποτελέσει αφόρμηση για συζήτηση και επεξήγηση των βασικών συμβόλων που αναφέρονται στις ειδικές ανάγκες των ατόμων με αναπηρία (πού συναντούμε τα σύμβολα αυτά, τι σημαίνουν, πού αναφέρονται, ποια ειδική ανάγκη υποδηλώνουν).  Συζητώντας επί των προβλημάτων και συναισθημάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες, θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε να φτιάξουμε και εμείς παρόμοια απλά σύμβολα, για να σχηματοποιήσουμε τα αποτελέσματα των προβληματισμών και σκέψεών μας.
Πιθανή εναρκτήρια αφόρμηση για την εκκίνηση της συζήτησης μπορεί ενδεχομένως να είναι η ακόλουθη εικόνα: τι αναπαριστά, τι συναισθήματα μας προκαλεί, τι σκέψεις μάς έρχοντας στο μυαλό;

Φύλλο Εργασίας (ομαδικό) για την
Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ