Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

24 Δεκ 2012

Χειμώνας στο Νηπιαγωγείο: Αναγνωρίζοντας την λέξη "Χειμώνας"
Μια πρόταση με 2 φύλλα εργασίας που μπορούν να αξιοποιηθούν ομαδικά ή ατομικά και έχουν στόχο τον εντοπισμό της λέξης "Χειμώνας" σε διάφορες μορφές έντυπου λόγου (εξώφυλλα, αφίσες, εφημερίδες, άρθρα). Τα παιδιά καλούνται να εντοπίσουν ή και να κυκλώσουν την λέξη. Συμπληρωματικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα διαφορετικά μεγέθη στην γραμματοσειρά, την διαφορετική γραμματοσειρά, το διαφορετικό χρώμα της γραμματοσειράς (στο έγχρωμο template), ποιο εντοπίσαμε ευκολότερα και γιατί).
(**οι υπόλοιπες 29 αναρτήσεις του Χειμώνα
βρίσκονται στην αντίστοιχη ετικέτα στο πλάι του ιστολογίου)

Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το υλικό ως ατομικό φύλλο εργασίας, όπου τα παιδιά κόβουν και κολλούν την λέξη "Χειμώνας", μετρούν πόσες φορές βρήκαν την λέξη και γράφουν τον αριθμό στο τετράγωνο.
Ακολουθεί το ατομικό φύλλο εργασίας:


Αναγνωρίζοντας και εντοπίζοντας την λέξη "Χειμώνας":
Δραστηριότητα πρώτης ανάγνωσης στο Νηπιαγωγείο

(1)
 (2)
και τα ασπρόμαυρα templates
(1)

 (2)
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ