Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


8 Ιαν 2013

Παίζοντας με τους Εσκιμώους στο Νηπιαγωγείο: Επιτραπέζιο παιχνίδι

  
Από την εξαιρετική ιστοσελίδα
μια πολύ όμορφη - νομίζω - κατασκευή για Εσκιμώο...

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με Εσκιμώους και πολικά ζώα, το οποίο επεξεργάστηκα από την ιστοσελίδα http://crazyspeechworld.blogspot.gr/. Παρουσιάζεται σε δύο εκδοχές (με φόντο και χωρίς φόντο), και για να παιχτεί χρειάζεται απλά ένα ζάρι και μικρές φιγούρες Εσκιμώων που μπορούμε να φτιάξουμε από χαρτόνι...
Παιχνίδι για την θεματική ενότητα "Χειμώνας" μπορείτε να βρείτε στο http://haroumenesfatsoules.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8.html, αλλά και στο ιστολόγιο της συναδέλφου Ανθής Ζήση (παιχνίδια φωνολογικής ευαισθητοποίησης για τον χειμώνα).
(**επίσης στις ετικέτες "Πολικά Ζώα" και "Χειμώνας" στο πλάι του ιστολογίου μπορείτε να βρείτε και άλλες σχετικές αναρτήσεις)
Επιτραπέζιο Παιχνίδι για το Νηπιαγωγείο:
Ποιος "Εσκιμώος" θα φτάσει πρώτος στο ιγκλού;
εκδοχή με φόντο
εκδοχή χωρίς φόντο


2 σχόλια:

Ανθή Ζήση είπε...

Πολύ ωραίο , Τάνια μου !
Ευχαριστώ για την αναφορά !!
φιλικά
Ανθή

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΤΑΝΙΑ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ