Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

10 Ιαν 2013

Μαθαίνοντας για τους Σεισμούς στο Νηπιαγωγείο: Παρουσίαση 16 Διαφανειών για την αντιμετώπιση του σεισμού


Με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τη θεματική ενότητα "Ηφαίστεια" (βλ.ετικέτα στο πλάι του ιστολογίου), διαπραγματευόμαστε συνήθως και το θέμα "Σεισμός". Ακολουθεί μια παρουσίαση διαφανειών με προτάσεις σωστής συμπεριφοράς σε περίπτωση σεισμού. Το εποπτικό υλικό προέρχεται από την ιστοσελίδα:
(όπου υπάρχει σχετικό βίντεο στα Αγγλικά).

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει η παρουσίαση σε μορφή βίντεο στο youTube.

Στην ετικέτα ΣΕΙΣΜΟΙ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ θα βρείτε τις υπόλοιπες 11 αναρτήσεις του ιστολογίου.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των διαφανειών στο ακόλουθο σύνδεσμο και να την κατεβάσετε με download στον υπολογιστή σας:
http://www.scribd.com/doc/119724447/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3
 ή και παρακάτω στο ενσωματωμένο ως ανάρτηση scribd:Επίσης μπορείτε να δείτε στο εξαιρετικό ιστολόγιο του Πυθαγόρειου Νηπιαγωγείου, στον σύνδεσμο που ακολουθεί, φύλλα εργασίας σε μορφή "τεστ" με την καταπληκτική εικονογράφηση του Ορνεράκη:
http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9.html

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΤΑΝΙΑ! ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ