Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

9 Ιαν 2013

Το σταυρόλεξο του Χειμώνα: μια αριθμημένη ακροστιχίδα με τις σύνθετες λέξεις με το χιόνι

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει μια αριθμημένη - εικονογραφημένη ακροστιχίδα της λέξης "Χειμώνας", φτιαγμένη από σύνθετες λέξεις που έχουν α' συνθετικό τη λέξη ΧΙΟΝΙ: χιονοπόλεμος, χιονοθύελλα, χιονονιφάδα, χιονόμπαλα, χιονόπτωση, χιονόνερο, χιονάνθρωπος, χιονοστιβάδα. Η ακροστιχίδα κάθετα σχηματίζει την λεξη "ΧΕΙΜΩΝΑΣ". Για τις υπόλοιπες 56 σχετικές αναρτήσεις, βλ. την ετικέτα "Χειμώνας" στο πλάι του ιστολογίου. Άλλη μια σχετική ανάρτηση με τις σύνθετες λέξεις από το χιόνι μπορείτε ακόμα να βρείτε στον συνδέσμο:
 
Τα παιδιά παρατηρούν τον αριθμό δίπλα σε κάθε λέξη βρίσκουν την αντίστοιχη καρτέλα
και αντιγράφουν την σύνθετη λέξη
 
Το σταυρόλεξο του χειμώνα:
αριθμημένη ακροστιχίδα
με τις σύνθετες λέξεις από το χιόνι
 
 
 
και η ασπρόμαυρη εκδοχή
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ