Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

26 Απρ 2013

Πρωτομαγιά στο Νηπιαγωγείο: 7 Φύλλα εργασίας για τα Μαθηματικά με πρωτομαγιάτικα στεφάνια

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα σύνολο από 7 φύλλα εργασίας και εποπτικό υλικό για τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ με πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Άλλες 3 αναρτήσεις για την Πρωτομαγιά θα βρείτε ΕΔΩ.

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

Φύλλο Εργασίας 1
(αναγνωρίζω τον αριθμό)Φύλλο Εργασίας 2
(αναγνωρίζω την αριθμητική πράξη - πρόσθεση)


Φύλλο Εργασίας 3
(αναγνωρίζω την αριθμητική πράξη - αφαίρεση)
συνοδευτικό φύλλο με λουλούδια
 ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
(ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑΘΕΤΗΣΗΣ)

Δείχνουμε αριθμούς ή αριθμητικές πράξεις και τα παιδιά καλούνται να τοποθετήσουν στο στεφάνι όσα λουλούδια χρειάζονται κάθε φορά.


Τοποθετώ τα στεφάνια στη σειρά 
(από το μικρότερο στο μεγαλύτερο και αντίστροφα)  
Εποπτικό Υλικό Δραστηριότητας
  


Φύλλο Εργασίας 4
(ζωγραφίζω ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ)

Φύλλο Εργασίας 5
(ζωγραφίζω ένα ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ)

Φύλλο Εργασίας 6
(ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ; Διαλέγω το σωστό σύμβολο)

Φύλλο Εργασίας 7
Πόσα λουλούδια χρειάζεται να ζωγραφίσω ακόμα;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ