Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

25 Απρ 2013

Μάιος και Άνοιξη στο Νηπιαγωγείο: Ακροστιχίδα για τον μήνα Μάιο με συνοδευτικό ποίημα και φύλλο εργασίαςΗ ακόλουθη ανάρτηση προτείνει μια ακροστιχίδα για τον μήνα Μάιο. Επίσης, προτείνεται ένα ποίημα, που περιλαμβάνει το λεξιλόγιο της ακροστιχίδας και ένα συνοδευτικό φύλλο εργασίας για την Γλώσσα. 
Για την Πρωτομαγιά μπορείτε να βρείτε ακόμα  
2 αναρτήσεις ΕΔΩ.

Αναλυτικό ευρετήριο με τις αναρτήσεις της Άνοιξης,


Οι υπόλοιπες αναρτήσεις του ιστολογίου για τον Μάιο βρίσκονται στον σύνδεσμο:

ΑΚΡΟΣΤΙΧΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ
(ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ)
 

ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ 
Ήρθε ο Μάιος, παιδιά,
ο τρίτος της άνοιξης γιος.
Την πρώτη του Μάη μεγάλη γιορτή,
θα φτιάξω στεφάνι με κέφι πολύ.
Και στη μανούλα που γιορτάζει
την δεύτερη Κυριακή
λουλούδια θα δώσω
μαζί με ένα γλυκό φιλί.

ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 

3 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Παρακολουθώ συνεχώς την σελίδα σου κ' δε κρύβω ότι μ΄έχει βοηθήσει ΠΟΛΥ στην τάξη μου (είμαι δασκάλα Α' τάξης)Σε θαυμάζω και ζηλεύω (με την καλή έννοια) το ταλέντο σου.Χρειάζομαι τη βοήθειά σου: Πρέπει να ετοιμάσω το θεατρικό μας για τις αρχές Ιούνη κ'αγχώθηκα λίγο με τα κοστούμια. Μπορείς να μου δώσεις ιδέες για να ντύσω κάποια παιδιά φάροι, βάρκες, καράβια και ναυτικοί? Πού θα βρω πατρόν, μιας κ' το ταλέντο μου δεν είναι και το καλύτερο? Ευχαριστώ- ΝΙΚΗ

Soultana Manesi είπε...

Νίκη μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση που αναφέρεται στο δεξί μέρος του ιστολογίου, αναλύοντας λίγο περισσότερο τους ρόλους που θέλεις να καλύψεις, για να μπορέσω να σε βοηθήσω εάν μπορώ....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

Recent Comments

Recent Comments Widget

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ