Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


13 Απρ 2013

Πάσχα στο Νηπιαγωγείο: Πασχαλινές Βιβλιοπροτάσεις

Προτείνονται ακολούθως μερικοί τίτλοι εξαιρετικών βιβλίων που μπορούμε να διαπραγματευτούμε για την θεματικη ενότητα ΠΑΣΧΑ (οι προτάσεις ασφαλώς αποτελούν μόνο μία προσωπική επιλογή, χωρίς να σημαίνει ότι εξαντλούνται οι δυνατότητες αξιοποίησης και πολλών άλλων σπουδαίων βιβλίων για το Πάσχα).

Βρείτε ΕΔΩ τις υπόλοιπες σχετικές με τη θεματική ενότητα ΠΑΣΧΑ αναρτήσεις.

Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων για το Πάσχα ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
(1)
(2)
(3)

(4)


3 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑΝΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Τάνια Μάνεση είπε...

Να'σαι καλά Μαρία μου. Φιλιά και από εμένα.

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

ανοιχτό βιβλιοπωλείο με πασχαλιάτικες προτάσεις, η ανάτρησή σου !!!!
ευχαριστούμε!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ