Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

4 Απρ 2013

Άνοιξη και Αποδημητικά Πουλιά στο Νηπιαγωγείο: Οι πελαργοί της Άνοιξης - Φύλλα Εργασίας για τα Μαθηματικά

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει φύλλα εργασίας για τα μαθηματικά με θέμα τους Πελαργούς της Άνοιξης. Στην ετικέτα ΠΟΥΛΙΑ και στην ετικέτα ΆΝΟΙΞΗ θα δείτε και άλλες σχετικές με τα θέματα αυτά αναρτήσεις. 

 **παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

Προτείνεται επίσης ένα παιχνίδι παραγωγής προφορικού λόγου για τις λέξεις σε -γος που ομοιοκαταληκτούν με το πελαργός.

ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: 
ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
(1)


(2)
  
(3)

(4)

 ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Οι κάρτες μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία ενός ομαδικού παραμυθιού ή ενός ποιήματος ή ενός θεατρικού δρώμενου, όπου τα παιδιά οργανώνουν το κείμενο, τους ήρωες και τους ρόλους...
 3 σχόλια:

VolosHappyMoments είπε...

Το blog σου είναι πολύ ωραίο και βοηθάει τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς.... Μπράβο!!!!

Τάνια Μάνεση είπε...

Ευχαριστώ πολύ...

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Τάνια πολύ ωραία όπως πάντα!!!!!Μπράβοοοοοοο!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ