Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

13 Μαΐ 2013

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων στο Νηπιαγωγείο (18 Μαΐου): To αλφαβητάρι των δεινοσαύρων από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον παρακάτω σύνδεσμο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου με χρήσιμες πληροφορίες για τους δεινοσαύρους.

Συνδυαστικά μπορούμε να αξιοποιήσουμε το ακόλουθο αλφαβητάρι των δεινοσαύρων, καθώς και συνδέσεις με χρήσιμο υλικό και διαδραστική περιήγηση σε Μουσεία Φυσικής Ιστορίας που έχουν δοθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις στην ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Επίσης, προσθέτω ακολούθως τους συνδέσμους με τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Ανθής για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων:
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/05/blog-post_12.html (χρήσιμες συνδέσεις & βίντεο)
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8858.html (αφιέρωμα στο Μουσείο Μεταξιού)
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7912.html (πίνακες αναφοράς για τα είδη των μουσείων)
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/05/blog-post_11.html (οι κανόνες του μουσείου)

Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΩ ΔΕΙΝΟ11 ΔΕΙΝΟ5
 ΣΩ1 ΔΕΙΝΟ333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ