Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

12 Μαΐ 2013

Καλοκαιρινή Γιορτή στο Νηπιαγωγείο: Οι περιπέτειες του Οδυσσέα (Μέρος Δεύτερο)


Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ) ακολουθεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ.

Με μεγάλη χαρά έλαβα σε ένα μήνυμα από τις συναδέλφους Ευθυμία Τσιάρα και Μαρία Μουχτούρη τον σύνδεσμο http://nip-lakon.ker.sch.gr/methodology.html όπου μπορείτε να βρείτε την εξαιρετική τους δουλειά (σκηνικά, κουστούμια, και ολοκληρωμένους διαλόγους για την Οδύσσεια του Ομήρου) (Στην παρουσίαση κλικάρουμε “Εκδήλωση-Παρουσίαση” και “Δραματοποίηση Οδύσσειας”). 

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ 
ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. 

Επίσης, στο τρέχον τεύχος του περιοδικού “Σύγχρονο Νηπιαγωγείο” συμπεριλαμβάνεται εξαιρετικό άρθρο της Ευθυμίας με Μαθηματικές Δραστηριότητες και Νέες Τεχνολογίες.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
1 2
3 4
5  11
6 10
8 12
13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ