Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


14 Μαΐ 2013

Μαθαίνοντας για τα Έντομα στο Νηπιαγωγείο: Αφιέρωμα στον Έρικ Καρλ


Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα μικρό αφιέρωμα στον Έρικ Καρλ με αφορμή την επεξεργασία της θεματικής ενότητας ΕΝΤΟΜΑ. Εκκινώντας από την εξαιρετική δουλειά της Μαρίας (την οποία μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους), προτείνονται φύλλα εργασίας και πίνακας αναφοράς για την υπέροχη ιστορία μιας πολύ πεινασμένης κάμπιας.


**15 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΤΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ 

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/04/2_17.html
(ERIC CARLE – ΓΡΥΛΟΣ)
http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/04/5.html
(ERIC CARLE - Η ΚΑΤΣΟΥΦΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ)
http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/04/eric-carle.html
(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Η ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΑ + ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσης, στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ένα φύλλο εργασίας μαθηματικών για την πεινασμένη κάμπια,
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/02/blog-post_17.html
ενώ στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ιδέες για κατασκευές με βάση την τεχνική του κολλάζ που υιοθετεί στην εικονογράφησή των βιβλίων του ο Eric Carle.
http://mrsjumpsclass.blogspot.gr/2013/04/insects-eric-carle-style.html

Tο ακόλουθο βίντεο παρουσιάζει ένα εξαίρετο animation της ιστορίας της πεινασμένης κάμπιας:Η ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΑ –
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ερικ7
ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ερικ2 ερικ3 ερικ6
ΕΡΙΚ4  ΕΡΙΚ5

2 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΑ! ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΜΕΣΑ! ΦΙΛΙΑ! (Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΒ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΗ!)

eleni rizou είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ