Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


7 Ιουν 2013

Παραμύθι για το Νηπιαγωγείο: "Ο Τομ είναι τιμωρία"
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε σε αρχείο pdf το εξαιρετικό παραμύθι των εκδόσεων Παπαδόπουλος "Ο Τομ είναι Τιμωρία". Για την καλύτερη αξιοποίηση του παραμυθιού επεξεργάστηκα το αρχείο και το μετέτρεψα σε αρχείο παρουσίασης διαφανειών και βίντεο YouTube. 
http://www.picturebooks.gr/newadmin/books/pdfs/tom_timoria_eso.pdf

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 13 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Ο ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ"


ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 
"Ο ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ" 
(αποθήκευση στον υπολογιστή ως παρουσίαση με κλικ στον σύνδεσμο και κλικ στο κουμπί DOWNLOAD + επιλογή τύπου αρχείου ppt):
http://www.scribd.com/doc/146325488/%CE%9F-%CE%A4%CE%9F%CE%9C-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%91-new

 

ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 
"Ο ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ" στον σύνδεσμο
http://www.youtube.com/watch?v=if6OB5lcfVs&feature=youtu.be
(ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΗΧΟΣ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 720P - high definition)

   

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΙΔΕΑ ΤΑΝΙΑ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ