Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

6 Ιουν 2013

Ποιήματα για το Καλοκαίρι στο Νηπιαγωγείο: Εποπτικό Υλικό – Κάρτες Ομοιοκαταληξίας

Με αφορμή την εξαιρετική ανάρτηση του συνάδελφου Ηλία με πολλά ενδιαφέροντα καλοκαιρινά ποιήματα (μπορείτε να τα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ακολουθούν κάρτες ομοιοκαταληξίας και συνοδευτικό εποπτικό υλικό για την καλύτερη αξιοποίηση των ποιημάτων στην τάξη, για την κατανόηση και επεξεργασία της ομοιοκαταληξίας, αλλά και για διάφορα γλωσσικά παιχνίδια, όπου τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ποιητικές συνθέσεις. Ευχαριστώ τον συνάδελφο για την αφόρμηση, καθώς δεν γνώριζα τα περισσότερα από τα ποιήματα αυτά.

ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΑ:
http://www.kindykids.gr/teachers-material/poems-various/605-poiimata-eikonoleksa-kalokairi.html

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – 
ΚΑΡΤΕΣ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑΣ 
ΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΠΟΙΗ1 ΠΟΙΗ2
ΠΟΙΗ3 ΠΟΙΗ4
ΠΟΙΗ5 ΠΟΙΗ6
ποιη7 ποιη8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ