Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


5 Οκτ 2013

Μια εικονογραφημένη ιστορία για τα φθινοπωρινά φύλλα: “πώς κιτρινίζουν τα φύλλα και πέφτουν απ’το δέντρο;”


Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html προτείνεται μία εικονογραφημένη ιστορία για τα φθινοπωρινά φύλλα και πώς χάνουν το πράσινο χρώμα τους σαν έρθει το φθινόπωρο. Μπορεί να αξιοποιηθεί και ως δραστηριότητα σειροθέτησης, όπου τα παιδιά τοποθετούν τις καρτέλες της ιστορίας στη σωστή σειρά.

Στην ετικέτα ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑ μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες σχετικές αναρτήσεις, ενώ για το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ βρείτε συνολικά 67 αναρτήσεις ΕΔΩ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
(πώς τα φύλλα χάνουν το πράσινο χρώμα τους)
φυ2 φυ1
φυ3 φυ4
ΦΥ5 φυ6
φυ7 φυ8
φυ9

4 σχόλια:

Προσχολική Παρεούλα είπε...

Πόσο χρήσιμα όοοολα αυτά , για εμάς και τα παιδάκια μας !!!!!!!!!
Σ ευχαριστούμε ..

Δανάη είπε...

Φοβερή η ιστοριουλα!!
Θα την αξιποιήσω σίγουρα!
Ευχαριστούμε για το πολύτιμο υλικό Τάνια!!

Maro Oikonomou είπε...

Μπράβο Τάνια!

Άννη Λιβαθινού είπε...

Πόσο πολύ μας βοηθάς!!!Σε ευχαριστούμε!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ