Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

5 Οκτ 2013

Μάρω και Χριστίνα, ευχαριστώ...ευχαριστώ πολύ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο συναδέλφους που εκτιμώ: την Μάρω, γνωστή και πολυαγαπημένη στην ηλεκτρονική μας "γειτονιά" με το υπέροχο ιστολόγιό της, πολύτιμο βοηθό σε συναδέλφους βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς σε όλη την Ελλάδα, και την Χριστίνα, μία συνάδελφο εξαιρετική, με ένα νέο, πρωτοποριακό ιστολόγιο, που σε κάθε ανάρτηση ξαφνιάζει με τις όμορφες προτάσεις, οι οποίες κατά την ταπεινή μου γνώμη έρχονται να δώσουν έναν άλλο "αέρα" στα σχολικά εγχειρίδια της Α' Δημοτικού (και όχι μόνο).


Κορίτσια μου καλά, το ευχαριστώ είναι λίγο.

Να είστε καλά και καλή συνέχεια. 
Απολογούμαι που καθυστέρησα την ευχαριστήρια αυτή ανάρτηση...

Αναπροσαρμόζω την παρούσα ανάρτηση, για να δώσω δύο βραβεία σε δύο νέους (στον κόσμο των ιστολογίων) συναδέλφους) 


την Άννα 

και την ΈφηΚορίτσια, καλό και δημιουργικό ξεκίνημα. Περιμένουμε τις σπουδαίες σας αναρτήσεις.

3 σχόλια:

xristina είπε...

Τιμή μου! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!...

Maro Oikonomou είπε...

Τάνια μου χαρά μου που σε έχω γνωρίσει μέσω των μπλογκ μας! Φιλιά!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!!Τιμή μου και χαρά μου το δωράκι σου!!!!Καλη συνέχεια..........!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ