Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

25 Δεκ 2013

Η αλφαβήτα του Χειμώνα: 24 ασπρόμαυρες κάρτες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...

Ακολουθούν 24 ασπρόμαυρες κάρτες 
με μία προτεινόμενη  αλφαβήτα 
για την θεματική ενότητα ΧΕΙΜΩΝΑΣ.

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις για τον ΧΕΙΜΩΝΑ 
βρίσκονται στον σύνδεσμο:
 http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/search/label/%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%A3

Μπορείτε να δείτε επίσης τις δύο εξαιρετικές αλφαβητούλες της Ανθής:
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/01/blog-post_15.html
(αλφαβήτα του χειμώνα με μικρά και κεφαλαία)

Α όπως αλκυόνα και αλκυονίδες μέρες, Β όπως βροχή και βήχας, Γ όπως γρίπη και γάντια, Δ όπως δέντρο, δώρα και Δεκέμβριος, Ε όπως έλατο και έλκηθρο, Ζ όπως ζαχαρωτά, Η όπως χειμερινός ήλιος, Θ όπως θερμάστρα, Ι όπως Ιανουάριος, Κ όπως κρύο και κασκόλ, Λ όπως λαμπιόνια, λαμπάκια και λεμόνια, Μ όπως μανταρίνι και μάγοι, Ν όπως νιφάδες χιονιού και χειμερία νάρκη, Ξ όπως ξύλα στο τζάκι, Ο όπως ομίχλη, Π όπως παγωνιά και πατινάζ στον πάγο, Ρ όπως ρόδι και ζεστό ρόφημα, Σ όπως χριστουγεννιάτικο στεφάνι και χειμερινό σκουφί, Τ όπως τάρανδος, τζάκι και τρέμουλο, Υ όπως χειμέριος ύπνος, Φ όπως Φεβρουάριος, Χ όπως Χειμώνας, χιόνι, χιονάνθρωπος και Χριστούγεννα, Ψ όπως ψύχος και ψύχρα και Ω όπως το ω του Χειμώνα....

ΜΙΑ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
χειμ25 ΧΕΙΜ1 ΧΕΙΜ2 ΧΕΙΜ3 ΧΕΙΜ4 ΧΕΙΜ5 ΧΕΙΜ6 ΧΕΙΜ7 ΧΕΙΜ8 ΧΕΙΜ9 ΧΕΙΜ10 ΧΕΙΜ11 ΧΕΙΜ12 ΧΕΙΜ13 ΧΕΙΜ14 ΧΕΙΜ15 ΧΕΙΜ16 ΧΕΙΜ17 ΧΕΙΜ18 ΧΕΙΜ19 ΧΕΙΜ20 ΧΕΙΜ21 ΧΕΙΜ22 ΧΕΙΜ23 ΧΕΙΜ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ