Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

21 Δεκ 2013

Χειμώνας στο Νηπιαγωγείο: Ασπρόμαυρες κάρτες αναφοράς για τον χειμώνα

Ακολουθούν 9 διπλές ασπρόμαυρες κάρτες αναφοράς για την θεματική ενότητα “ΧΕΙΜΩΝΑΣ”. Οι υπόλοιπες 80 αναρτήσεις για τον Χειμώνα, βρίσκονται ΕΔΩ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ; Κάνει κρύο, φυσάει, χιονίζει, έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, στολίζουμε το δέντρο, παίρνουμε και δίνουμε δώρα...
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ; Παίζουμε χιονοπόλεμο, φτιάχνουμε χιονάνθρωπο, κάνουμε έλκηθρο ή σκι στο χιόνι  ή πατινάζ στον πάγο, ανάβουμε το τζάκι, ψήνουμε κάστανα, πίνουμε ζεστά ροφήματα, φοράμε χειμερινά ρούχα...

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΧΕΙΜ11 ΧΕΙΜ1
ΧΕΙΜ3 ΧΕΙΜ4
ΧΕΙΜ5 ΧΕΙΜ6
ΧΕΙΜ7 ΧΕΙΜ8
ΧΕΙΜ10 ΧΕΙΜ9

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ! ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ