Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


22 Ιαν 2014

Μαθηματικά Παιχνίδια πρόσθεσης στην πεντάδα με σκιουράκια

Προτείνεται ακολούθως ένα μαθηματικό παιχνίδι πρόσθεσης στην πεντάδα. Τα παιδιά τοποθετούν τόσα σκιουράκια σε κάθε δέντρο όσα δείχνει κάθε φορά η πινακίδα με τον αριθμό στο κάθε δέντρο. Κατόπιν προσθέτουν τα σκιουράκια που έβαλαν στα δύο δέντρα για να βρουν το σύνολο των σκίουρων και να συμπληρώσουν το φύλλο καταγραφής (με τον αριθμό ή με ζωγραφιά).
 
Για τις υπόλοιπες αναρτήσεις του ιστολογίου δείτε την ετικετα ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ή
το ευρετήριο αναρτησεων για την Χειμερία Νάρκη ΕΔΩ


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΡΤΕΛΩΝ
σκι1σκι7

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ
σκι2 σκι3

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ
σκι5 σκι4
σκι8 σκι9

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΑΡΙΘΜΩΝ
σκι6 ΣΚΙ11

ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΩΝ
σκι10

4 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Nina είπε...

Πολύ ωραία ιδέα!!!Και χρειαζόμουνα πρόσθεση!Ευχαριστώ πολύ!!!

Μαρία Γιαννίκη είπε...

Μας έχεις τρελάνει Τάνια!Πάνε τα μελάνια!!!!!!!!

Βαγγελή Κλεοπάτρα είπε...

Εννοείτε πως θα τα χρησιμοποιήσω! Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα σκιουράκια αν πρόσεξες και τη φωτογραφία μου! Ευχαριστούμε Τάνια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ