Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


23 Ιαν 2014

Πλανήτες και Διάστημα στο Νηπιαγωγείο: Σταυρόλεξα, χρήσιμες συνδέσεις και μία αλφαβήτα του Διαστήματος


Στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης της θεματικής ενότητας ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΠΛΑΝΗΤΕΣ προτείνονται ακολούθως 2 σταυρόλεξα και μία αλφαβήτα με μερικές από τις λέξεις του θέματος.

Στην ετικέτα ΠΛΑΝΗΤΕΣ μπορείτε να βρείτε
τις υπόλοιπες 12 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου
 ή ανά ανάρτηση στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ για τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ εδώ.

Επίσης, προτείνονται οι ακόλουθοι σύνδεσμοι:
http://e-children.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%A3%20-%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91#axzz2qv3WYGPF
(η πρόσφατη δουλειά της Στέλλας με εξαιρετικές αναρτήσεις) 

http://www.youtube.com/watch?v=btn6sGvYhi0
(εξαιρετικό βίντεο με τα χαρακτηριστικά των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος - το ανάρτησε η Βάλια ως σύνδεσμο στον Παιδικό Πλανήτη)http://hellenic-music-videos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1097.html
(εξήγηση της διαφοράς κομήτη-μετεωρίτη)

http://www.busybeekidscrafts.com/Orbiting-Planets.html
(κατασκευή ηλιακού συστήματος - με εκτυπώσιμους πλανήτες)

http://letitbemontessori.typepad.com/let-it-be-montessori/2011/07/make-your-own-solar-system-mat.html
(ιδέα κατασκευής επιδαπέδιου ηλιακού συστήματος)
στ15 ΣΤ1 ΣΤ2 ΣΤ3 ΣΤ4 ΣΤ5 ΣΤ6 στ7 ΣΤ8 ΣΤ9 ΣΤ10 ΣΤ11 ΣΤ12 ΣΤ14ΣΤ13

2 σχόλια:

Estrella είπε...

Πολύ προχωρημένο!!! Μπράβο Τάνια!

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ