Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

2 Ιαν 2014

Εννοιολογικός Χάρτης του Χειμώνα στο online πρόγραμμα διαγραμματικής απεικόνισης Cacoo

Οι συνολικά 100 αναρτήσεις του ιστολογίου για τον ΧΕΙΜΩΝΑ βρίσκονται ΕΔΩ 
και αναλυτικά ανά ανάρτηση στο ευρετήριο χειμερινών αναρτήσεων ΕΔΩ.
Μια εναλλακτική πρόταση στη διαμόρφωση διαγραμμάτων για το Νηπιαγωγείο δίνεται με το online πρόγραμμα-πλατφόρμα Cacoo, που μπορείτε να επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε στον σύνδεσμο:

Για τη δημιουργία διαγράμματος-εννοιολογικού χάρτη απαιτείται εγγραφή στη σελίδα, η οποία είναι δωρεάν για 25 διαφορετικά φύλλα - διαγράμματα. Είναι αρκετά εύχρηστο και δίνει τη δυνατότητα γραφής στα ελληνικά και εισαγωγής εικονιδίων από τον υπολογιστή. Επίσης, δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης του αρχείου ως αρχείου φωτογραφίας στον υπολογιστή για μελλοντική χρήση.

Ακολουθεί ένα μικρό διάγραμμα - εννοιολογικός χάρτης των βασικών θεματικών ενοτήτων του Χειμώνα που έχει φτιαχτεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

Για τον εννοιολογικό χάρτη του Χειμώνα, δείτε επίσης:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1929.html
(εννοιολογικός χάρτης του χειμώνα με συνδετικές φράσεις)
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/08/5_8571.html
(εννοιολογικός χάρτης των αισθήσεων του χειμώνα)

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
45332 εννοιολογικός χάρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ