Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

2 Ιαν 2014

Ψηφιακή αφήγηση και διαμόρφωση παραμυθιών στο Storybird - Το παραμύθι των συναισθημάτων

Ακολουθεί ένα παραμύθι για τα συναισθήματα, φτιαγμένο στη  γνωστή ιστοσελίδα  http://storybird.com/.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα online διαμόρφωσης εικονογραφημένων παραμυθιών με στόχο την ψηφιακή αφήγηση, είτε από την εκπαιδευτικό, είτε από τα παιδιά, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση, καθώς οι περισσότερες λειτουργίες στηρίζονται στη δεξιότητα του "drag and drop". 

Έχει ένα σύνολο από φωτογραφίες ανά θεματική ενότητα, οι οποίες επιλέγονται πληκτρολογώντας το θέμα που κάθε φορά μας ενδιαφέρει από την καρτέλα create (http://storybird.com/create/). 

Επιτρέπει τη γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες και την online δημοσίευση των παραμυθιών, ενώ υπάρχει παράλληλα και η δυνατότητα αγοράς των παραμυθιών για τη διαμόρφωση της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της τάξης.

Μπορείτε να δείτε το παραμύθι των συναισθημάτων στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://storybird.com/books/-3301/?token=z8ba645b5f 
(επειδή η ψηφιακή πλατφόρμα δεν επιτρέπει πια τη δημοσίευση παραμυθιών που είναι γραμμένα σε άλλη γλώσσα εκτός της αγγλικής, παραθέτω στη συνέχεια τις εικόνες του παραμυθιού)
Οι υπόλοιπες 11 αναρτήσεις του ιστολογίου για τη συναισθηματική αγωγή βρίσκονται ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ; ΑΞΙΑ!!!

Pitsina / Ελένη Τ. είπε...

Εξαιρετικό.Πρέπει να με μάθεις.Φιλιά

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ