Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

10 Μαρ 2014

Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές (2): 4 πίνακες αναφοράς και εποπτικό υλικό

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης, προτείνονται ακολούθως επιπλέον κάρτες αναφοράς με εποπτικό υλικό ελληνικών παραδοσιακών στολών και 4 πίνακες αναφοράς με τα βασικότερα εξαρτήσματα των παραδοσιακών φορεσιών. Ενδεικτικά δίνεται ένας χάρτης της Ελλάδας με κάποιες από τις παραδοσιακές φορεσιές.

Για την 25η Μαρτίου 
οι υπόλοιπες αναρτήσεις του ιστολογίου βρίσκονται ΕΔΩ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ 2:
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

φορ13 ΦΟΡ1 ΦΟΡ2 ΦΟΡ3 ΦΟΡ4 ΦΟΡ5 ΦΟΡ6
ΦΟΡ7 
φορ9 ΦΟΡ10 ΦΟΡ11 ΦΟΡ12

3 σχόλια:

xristina είπε...

Ευχαριστώ Τάνια! Εξαιρετικό υλικό!!!

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

Αχ κοριτσάκι μου, και σε πήρα η παραπονιάρα γριά από τα μούτρα στην προηγούμενη ανάρτηση! Τέλειο! Και ο χάρτης εκτυπώνεται πάραυτα! Πολλά πολλά φιλιά! ;)

Τάνια Μάνεση είπε...

Χριστίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ.
Μαρία, τι είναι αυτά που λες; Τα δικά σου λόγια είναι πάντα λόγια αγάπης και υποστήριξης. Φιλιά πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ