Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


3 Απρ 2014

Οι παραβολές του Χριστού: 13 πίνακες αναφοράς με εποπτικό υλικό για τις παραβολές του Χριστού


Προτείνονται ακολούθως 13 πίνακες αναφοράς για 12 από τις πιο γνωστές παραβολές του Χριστού. Σημαντικές πληροφορίες για τις παραβολες του Χριστού και για το δίδαγμά τους θα βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν (ιδιαίτερα στη σελίδα της Επιστολής):

http://tamikiamou.blogspot.gr/2012/03/blog-post_27.html
http://hektor-the7trumpets-hektor.blogspot.gr/2013/08/blog-post_21.html#.Uz1QyqJ7Rj4
http://epistoligr.blogspot.gr/2013/08/2_31.html#axzz2xpG9vFPT
http://epistoligr.blogspot.gr/2013/09/3.html#axzz2xpG9vFPT
http://epistoligr.blogspot.gr/2014/03/10.html#axzz2xpG9vFPT
http://teaching2kindergarten.wordpress.com/2013/04/24/%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%CE%B7-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1/

Συγκεκριμένα δίνεται εποπτικό υλικό για τις εξής παραβολες:
1. Ο άσωτος γιος
2. Ο καλός Σαμαρείτης
3. Οι 10 παρθένες
4. Ο σπορέας και ο σπόρος
5. Ο άδικος δικαστής και η χήρα
6. Ο Τελώνης και ο Φαρισαίος
7. Ο άφρων πλούσιος
8. Τα τάλαντα
9. Το χαμένο πρόβατο
10. Το χαμένο νόμισμα
11. Το μεγάλο δείπνο
12. Ο ζητιάνος τα μεσάνυχτα
13. Η αμαρτωλή γυναίκα

θα βρείτε 8 αναρτήσεις με εποπτικό υλικό για τα θαύματα, τα Πάθη του Χριστού, τους μαθητές του Χριστού και τα Πασχαλινά Έθιμα.

 Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων σχετικά με το Πάσχα

ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ -
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
 ΠΑΡΑ13 παρα1 ΠΑΡΑ2 ΠΑΡΑ3 ΠΑΡΑ4 ΠΑΡΑ5    παρα14 ΠΑΡΑ6ΠΑΡΑ8 ΠΑΡΑ9ΠΑΡΑ10 ΠΑΡΑ11 ΠΑΡΑ12ΠΑΡΑ15

3 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΑΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ είπε...

Τάνια εξαιρετικό το υλικό σου! Εδώ και μέρες θέλω να συνδέσω το Πάσχα με τα συναισθήματα και όλο ψάχνω! Ανεκτίμητη η βοήθειά σου. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ.

Maro Oikonomou είπε...

Φανταστικό υλικό!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ