Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


4 Απρ 2014

Τα Πάθη του Χριστού στα έργα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου: βιβλιαράκι για ελεύθερη εικαστική δημιουργία


Η ακόλουθη ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο. Με αφορμή τα 400 χρόνια από τον θάνατό του, μπορούμε να συζητήσουμε για τα βασικότερα έργα του, που περιγράφουν τα Πάθη του Χριστού - σχετική παρουσίαση διαφανειών θα βρείτε στον σύνδεσμο:

Προτείνεται ένα βιβλιαράκι για ελεύθερη εικαστική δημιουργία των παιδιών και αποτύπωση των έργων τέχνης του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου. Δίνεται σε δύο εκδοχες: με μικρογραφίες των έργων και με μεγαλύτερες ασπρόμαυρες εικόνες.

Με την ευκαιρία της ανάρτησης προτείνω τα εξαιρετικά φύλλα εργασίας που ετοίμασε η Εύη για το Πάσχα:
http://stasinipiagogio.blogspot.gr/2014/04/2.html
και την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση με εικαστική τεχνική από ένα επίσης "φρέσκο" ιστολόγιο:
http://nipiagogiosi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4019.html

 Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων σχετικά με το Πάσχα

Δείτε την πιο πρόσφατη ανάρτηση του ιστολογίου [2020] εδώ:
https://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2020/04/2-online.html
θε1 θε16 θε4 θε3θε5 ΘΕ15ΘΕ10 ΘΕ17 ΘΕ11 ΘΕ12 ΘΕ13 ΘΕ14

6 σχόλια:

Άννη Λιβαθινού είπε...

Ευχαριστούμε Τάνια!!!Μας βοηθάς πάρα πολύ!!!!

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΥΠςΕΡΟΧΟ ΤΑΝΙΑ!

Maro Oikonomou είπε...

Μπράβο κι από μένα Τάνια!

Nina είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ
EL GRECO

Evi Karella είπε...

Υπέροχη όπως πάντα!!Χίλια ευχαριστώ για την αναφορά!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ