Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


4 Απρ 2014

Μαθηματικά παιχνίδια με πασχαλινά αβγά

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με πασχαλινά αβγά και καρτέλες αρίθμησης από το 1 έως το 10 επίσης με πασχαλινά αβγά.


 Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων σχετικά με το Πάσχα
Οδηγίες παιχνιδιού:

Παίζεται με 2 έως 4 παίκτες, κάθε παίκτης παίρνει από ένα πιόνι-λαγό (δίνονται σε καρτέλες) και μια καρτέλα με πασχαλινά αβγά. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 7 διαφορετικά αβγά (με διάφορα χρώματα και σχέδια) και ρίχνοντας το ζάρι ο παίκτης μετακινεί τον λαγό-πιόνι του πάνω στα πασχαλινά αβγά. Κάθε φορά που "πέφτει" σε ένα αβγό, το ζωγραφίζει όπως μπορεί στην καρτέλα του. Σκοπός είναι να μαζέψει-ζωγραφίσει και τα 7 πασχαλινά αβγά, για να είναι ο νικητής του παιχνιδιού.


Δίνεται επίσης ένα μαθηματικό παιχνίδι με πασχαλινά αβγά σε μορφή παζλ για την αρίθμηση από το 1 έως το 10.


Για παρόμοιο παιχνίδι με κοτούλες και μονόχρωμα πασχαλινά αβγά, δείτε τον σύνδεσμο:
http://kleuteridee.nl/spelletjes/

Βρείτε άλλο ένα πασχαλινό παιχνίδι μαθηματικών με τους φίλους του 10 στον σύνδεσμο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/04/blog-post_18.html

ΑΒ8 ΑΒ1 ΑΒ2 ΑΒ3
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΖΛ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΒΓΑ
ΑΒ5 ΑΒ6 ΑΒ7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ