Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


27 Απρ 2015

ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΑΗ

Το τραγούδι του Μάη μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε ως αρχείο mp3 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:


Οι στίχοι έχουν ως εξής:
Στου ουράνιου τόξου το γιοφύρι
κάθεται ο ήλιος και γελάει.
Κάπου ετοιμάζεται γιορτή
κι η Άνοιξη μοσχοβολάει.
Βάζουν οι μέλισσες τη μουσική
 οι πεταλούδες τον χορό τους.
Λουλούδια στέλνουν τις μυρωδιές,
πέταλα ανοίγουν τις ομορφιές τους.
Φέρνουν κορδέλες τα πουλιά
κι όλα τυλίγονται γλυκά,
φτιάχνουν στεφάνι για τον Μάη
κι η Άνοιξη μοσχοβολάει.
Καλάθια λιάζονται
φρούτα γεμάτα,
φράουλες, μούσμουλα
και κερασάκια,
κερνάει ο Μάης παγωτό
γλυκό χυμό από λουλουδάκια.
Το αντίστοιχο φύλλο εργασίας θα το βρείτε ΕΔΩ

ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΑΗ 


6 σχόλια:

Georgia είπε...

Κυρία Μάνεση σας συγχαίρω για τη δουλειά σας... είσαστε ένα πολύτιμο εργαλείο γεμάτο ιδέες! Ήθελα να σας ρωτήσω αν το τραγούδι αυτό είναι δική σας δημιουργία για να μπορέσω να παραπέμψω στο όνομά σας ή κάποιου άλλου στον οποίο πρέπει να αναφερθώ. Η ηχογράφηση είναι κάποιας δημιουργού; Ευχαριστώ πολύ!

Τάνια Μάνεση είπε...

Γεωργία μου, ο ψηφιακός δίσκος που περιελάμβανε τα τραγούδια με τους 12 μήνες δεν κυκλοφορεί πια [εδώ και αρκετά χρόνια]. Για τον λόγο αυτό και τα ενσωμάτωσα ως mp3 στο vocaroo Και σταδιακά θα ανεβάζω και για τους άλλους μήνες. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στην αναζήτηση που έκανα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Georgia είπε...

Συγνώμη για την ταλαιπωρία με τις ερωτήσεις μου αλλά μήπως ήταν της Βούλας Ηλιάσκου εκδ Πατάκη?

Τάνια Μάνεση είπε...

Σου στέλνω τον σύνδεσμο για τον ψηφιακό δίσκο: καμία ταλαιπωρία. Δική μου ήταν η παράλειψη. https://www.ianos.gr/12-mines-12-tragoudia-0025929.html

Georgia είπε...

Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που ήλπιζα είναι. Μου έλυσες τα χέρια! Εεε είσαι φανταστική! Καλή συνέχεια στο θαυμάσιο έργο σου!Πού μπορώ να σου προσθέσω ένα βραβείο συνεργατικοτητας και αλληλεγγύης???

Τάνια Μάνεση είπε...

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Συνήθως το βάζει κάποιος στο δικό του ιστολόγιο και μου στέλνει τον σύνδεσμο. Δεν ξέρω πώς γίνεται η διαδικασία αυτή. Πάντως και μόνο που κατέγραψες το συναίσθημά σου είναι σαν να το έλαβα.
Καλή σου συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ