Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

18 Ιαν 2013

Πήξη και Τήξη στο Νηπιαγωγείο: Δραστηριότητες Φυσικών Επιστημών

Με την διαπραγμάτευση της θεματικής ενότητας "Χειμώνας" συζητάμα συχνά για το φαινόμενο της πήξης και της τήξης (το νερό παγώνει από την χαμηλή θερμοκρασία - ο χιονάνθρωπος λιώνει όταν έχει ήλιο)...

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για το φαινόμενο της τήξης και της πήξης των υγρών, που μπορεί να συνδυαστεί με τις ακόλουθες δύο αναρτήσεις (για τις 3 φυσικές καταστάσεις του νερού):
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1650.html

http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/10/1_30.html

http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/12/2.html
(το λιώσιμο του χιονάνθρωπου)

και την εξαιρετική ανάρτηση για την τήξη και την πήξη στον σύνδεσμο:
http://nipiablog.blogspot.gr/2013/01/blog-post_821.html


ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/12/2.html

Φύλλο Εργασίας για την Τήξη και την Πήξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ