Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


21 Αυγ 2014

Πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο: στρογγυλές ασπρόμαυρες καρτέλες με την αλφαβήτα για παιχνίδια αναγραμματισμού με τα ονόματα των παιδιών

Για την δραστηριότητα twister που προτάθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση και μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:
προτείνεται ακολούθως μια αλφαβήτα με πεζά και κεφαλαία γράμματα, που μπορεί να αξιοποιηθεί είτε σε δραστηριότητες απλού αναγραμματισμού και σχηματισμού των ονομάτων των παιδιών, είτε σε συνδυασμό με μουσικοκινητικά παιχνίδια στον χώρο (παρόμοια με αυτά που προτείνονται στον σύνδεσμο που δόθηκε παραπάνω). Εκτυπώνονται σε χρωματιστό χαρτί Α4 (ενδεχομένως διαφορετικό χρώμα για κεφαλαία και πεζά), πλαστικοποιούνται και εμπλουτίζουν την γωνιά γραφής. Εναλλακτικά, μπορούν να αξιοποιηθούν ως μικροί "πίνακες γραφής", όπου τα παιδιά με ειδικό μαρκαδόρο γράφουν και σβήνουν στις πλαστικοποιημένες καρτέλες λέξεις που ξεκινούν από το αντίστοιχο γράμμα.

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις του ιστολογίου με "αλφαβητάρια" (έγχρωμα ή ασπρόμαυρα), θα βρείτε στην αντίστοιχη ετικέτα ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ.

α1 α2 α3 α4 α5 α6 α7 α8 α9 α10 α11 α12 α13 α14 α15 α16 α17 α18 α19 α20 α21 α22 α23 α24 α25 α26 α27 α28 α29 α30 α31 α32 α33 α34 α35 α36 α38 α39 α49 α40 α41 α42 α43 α44 α45 α46 α47 α48 α37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ