Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Φόρτωση...

7 Νοε 2012

Ο μύθος του Ίκαρου και του Δαίδαλου στο Νηπιαγωγείο: Μια εικονογραφημένη ακροστιχίδαΩς συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, (http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/11/8.html) προτείνεται η ακόλουθη ακροστιχίδα (αν και μάλλον εδώ ο όρος δεν είναι δόκιμος). Η έμφαση δεν δίνεται μόνο στο αρχικό γράμμα της κάθε λέξης, αλλά και στα ενδιάμεσα τα οποία "προβάλλουν" και δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να αντιληφθούν την θέση των γραμμάτων της λέξης που διαπραγματευόμαστε και εντός μιας άλλης λέξης. Μπορεί να αξιοποιηθεί μεγεθυμένο ως ομαδικό φύλλο εργασίας ή διαφορετικά να δοθεί ως ατομική εργασία με έμφαση στην πρώτη γραφή και ανάγνωση.

Για φύλλα εργασίας σχετικά με τον μύθο του Ίκαρου και του Δαίδαλου, κλικ ΕΔΩ.
 

Φύλλο Εργασίας για την Μυθολογία
με αφορμή τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας:
Ο μύθος του Δαίδαλου και του Ίκαρουκαι ασπρόμαυρο template


3 σχόλια:

Κική είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ , ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!

Σουλτάνα Μάνεση είπε...

Γεια σου Κική μου. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα συγκινητικά σου λόγια.

Αριάδνη είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ